top of page

Watervitalisator

Je eigen (kraan)water vitaliseren
met de Staf van Licht!
"Pure water is the worlds first and foremost medicine"
Dr. F. Batmanghelidj auteur "Water, het goedkoopste medicijn".
Werking watervitalisator Staf van Licht

De waterbedrijven in Nederland maken het grondwater en oppervlaktewater schoon zodat wij het kunnen gebruiken als kraanwater en drinkwater. Daar zijn de Nederlandse waterbedrijven best goed in. MAAR.... water heeft nog een andere eigenschap: Water neemt informatie op. Alles waar het water ooit mee in aanraking is geweest wordt als het ware opgeslagen in het water. Dat zit als een energetische imprint in het water en is terug te vinden in de structuur en ordening van watermoleculen. Vergelijk het met een afdruk van een schoen in het zand. De schoen is allang weg (je bent namelijk verder gelopen), maar de afdruk van de schoen staat nog wel in het zand. Er zit een spoor. Water kent dus afdrukken (restsporen) van andere stoffen waar het ooit mee in aanraking is geweest. Chemische en elektromagnetische restsporen. Denk dan aan bestrijdingsmiddelen die boeren of tuinders hebben gebruikt, medicijnen die in water opgelost worden en/ of in het riool zijn terecht gekomen doordat we ze deels weer uitplassen, chemische schoonmaakmiddelen, shampoos en douchespullen met chemische ingrediënten, verf dat door de gootsteen is gespoeld door het schoonspoelen van kwasten boven de gootsteen, etc. Daarnaast slaat water elektromagnetische straling op. Denk dan even aan alle kabels die naast de waterleiding in de grond liggen, maar ook aan alle draadloze verbindingen, inclusief alle slimme meters in huis die werken via wifi. Dat drinken we allemaal zonder het te weten. Met alle gevolgen van dien.

Wij krijgen via ons drinkwater steeds restmedicijnen en andere chemicaliën binnen, waardoor ons zelfhelend vermogen in de war komt en overuren moet draaien! Onze hormoonhuishouding en stofwisseling raken in de war, net als ons zenuwstelsel dat overprikkeld kan raken van deze stoffen en deze negatieve straling. Dat kan ook anders! Met de Staf van Licht! De water remedie haalt deze energetische sporen er vrijwel allemaal uit. Het neutraliseert de werking er van. Dat is prettig want onze gezondheid is immers belangrijk en ons welbevinden ook!  

Vitaal water is een bron van energie! Vitaliseren is het water verlevendigen waardoor de levenskracht en dus de levensenergie van het water versterkt wordt. In elke waterstaf, ook wel Staf van Licht genoemd, zit de remedie Thuiskomen in jeZelf onderin de glazen druppelvorm. 

De remedie in de Staf van Licht organiseert, structureert en informeert het water waar het mee in contact komt via het waterstaafje. Dit werkt door op de organisatie en kristalstructuur van water. De water remedie beïnvloedt dus het water waar de Staf in staat. Ook dit water krijgt een andere kristalstructuur. Het water krijgt weer de pure originele levenskracht en levensenergie terug. Daarnaast neutraliseert het de in kraanwater aanwezige chemische restsporen en negatieve elektro smog. Uitleg over de gebruikte water remedie zelf vind u hier. De watervitalisator is ook getest door een onafhankelijk bedrijf. Mail of bel voor meer info indien gewenst.

Gevitaliseerde water is bijzonder prettig en heilzaam om te drinken.

Het werkt direct in op het water in je lichaam en dus ook op al je cellen en organen.

Het water in je eigen glas of waterkan neemt daarnaast de informatie van de remedie Thuiskomen in jeZelf en diens werking over. Daarmee heb je het beste water voor jezelf!

De voordelen van de watervitalisator:

Vitaal, schoner en gezonder (kraan) water

Door:

Het neutraliseren van de aanwezige chemische restsporen in kraanwater

Het neutraliseren van de aanwezige elektromagnetische straling in kraanwater  

 

Resultaten voor jou:

* je stopt met het belasten van je lichaam door schoner water zonder chemische restsporen te drinken.

* Je stopt met het belasten van je lichaam door schoner water zonder spanning te drinken.

* Je lichaam kan meer ontspannen.

* Je ondersteunt je lichaam, je cellen en organen zodat alle lichaamsfuncties waar water een rol speelt, beter kunnen functioneren.

* Gevitaliseerd water is makkelijker te drinken zodat je met gemak voldoende water drinkt. Heel erg belangrijk!

* Je lichaam kan beter met gevitaliseerd water omgaan, omdat het water in ons lichaam ook een bepaalde mate van ordening kent. Het kost ons lichaam minder energie om dit gevitaliseerde water op te nemen.

* Water is een energiebron in het lichaam. Gevitaliseerd water kent een hogere energie van zichzelf. Gevitaliseerd water geeft jou dus energie!

* Je schoont het water in je lichaam op door het afvoeren van aanwezige afvalstoffen waardoor je je eigen lichaam en je gezondheid ondersteunt.

* Het (kraan) water krijgt een lichtere en zachtere smaak en textuur.

Gevitaliseerd water van de Staf van Licht helpt bovendien bij:

Loslaten van fysieke, mentale, emotionele en spirituele blokkades en spanningen waardoor je je kunt ontspannen. Je komt meer in je eigen energie en in je eigen kracht te staan.  

 

Gebruiksaanwijzing:

Laat de Staf van Licht minimaal 5 minuten in het water staan (roeren mag, maar hoeft zeker niet!) en proef het verschil! De Staf van Licht kan en mag ook langer op het kraanwater inwerken. De Staf van Licht kan natuurlijk ook in andere vloeistoffen gezet worden.

De watervitalisators zijn in 3 verschillende uitvoeringen:

* Een kleine Staf van Licht (ongeveer 13 cm) voor in een glas. Deze Staf van Licht past ook makkelijk in een kleine   meeneemfles als de Dopper, Mepal fles of schoolbeker, een waterflesje van 1/2 liter. Deze Staf kost € 75,-

* Een grote Staf van Licht (ongeveer 26 cm) voor in een grote kan/ karaf. Deze Staf van Licht kost € 95,-

* Een set van 7 Staven van Licht (allen ongeveer 13 cm) in de chakra kleuren. Deze set kost € 450,-


Het lichaam heeft voldoende vitaal water nodig om goed te kunnen functioneren. Veel ziekten zijn het gevolg van te weinig (gezond) water in je lichaam. We bestaan niet voor niets uit ongeveer 70% water. Water staat aan de basis van AL het leven en alle levensprocessen.

Water helpt je lichaam bij:

Een gezonde huid en uitstraling

Vervoeren van voedingsstoffen en zuurstof naar je cellen en organen

Het goed functioneren van je cellen en organen

Afvoeren van afvalstoffen (dus goede preventie tegen ziektes)

Beschermen van organen en weefsel

Het soepel houden van je gewrichten

Het remmen van ontstekingen

Een goede stoelgang

De regulering van je lichaamstemperatuur

Het maken van energie; gevitaliseerd water geeft energie!

Beter humeur  (water gaat namelijk de verzuring tegen in je lichaam)

Hoe belangrijk is dan de kwaliteit van het water dat je drinkt!!!

De water remedie en de water vitalisator zijn allebei ook getest. Mocht je daar meer van willen weten, mail me dan!

Voor meer uitleg over vitaliseren kunt u kijken op de pagina wateronderzoek.

bottom of page