top of page

Let op: Al het glaswerk is handwerk.

Daardoor kunnen er kleine verschillen zijn in de uitvoeringen ten opzichte van de getoonde foto's op deze website.

Het is ook mogelijk om in overleg kleine aanpassingen te doen of EEN EIGEN IDEE uit te laten voeren.

Informeer naar de mogelijkheden.

Thuiskomen in jeZelf

Huis sieraad bol Ruimte van Liefde

Sieraden

De sieraden worden standaard geleverd met een suède leren koordje in kleur naar keuze. Een zilveren ketting is tegen meerprijs leverbaar (zie prijslijst andere pagina).
Als u bij een bestelling de basisvorm van een sieraad uitkiest (hart, spiraal of langwerpig) krijgt u een foto per mail thuisgestuurd uit welke sieraden u kunt kiezen. Dat komt omdat elk sieraad vanwege het handwerk, maar ook door de energie net even anders is. Zo kiest u toch persoonlijk uw eigen hanger.
De hangers innerlijk kind zijn hangers met een kleine glazen babyfiguur in de remedie. Dit ondersteunt de heling van het innerlijk kind. Je maakt weer contact met die kindsdelen die gekwetst zijn. Deze hanger helpt je om alle delen van jezelf die je buiten jezelf hebt geplaats, weer te helen en te integreren. Daarnaast helpt de hanger met remedie om al je zielskwaliteiten te gaan belichamen. Het maakt ook de uitlijning en verbinding met je multidimensionale zielsaspecten die nog niet eerder belichaamd zijn. Het gaat uiteindelijk om het belichamen van het Goddelijke kind, het gouden kind bewustzijn. De baby's kunnen naar keuze in elke kleur uitgevoerd worden.
 
De huisbollen Ruimte van Liefde zetten een veld van Liefde neer in de ruimte.
In dit Liefdesveld wordt negatieve energie getransmuteerd inclusief alle negatieve elektromagnetische straling als wifi, dect en hoogspanningskabels.

Het glaswerk is gemaakt door glasblaaster Evelien de Kruijf van glasblazerij Vitrum Limax in Vaassen.

Kinderen en de remedie

Kinderen zitten volop in hun ontwikkeling. Zij herkennen meer dan volwassenen de energie van de remedie. Ze herkennen vaak de energie omdat het “Thuis” is. Het is Liefde. Ze hebben nog herinneringen aan de plek van liefde en eenheid waar ze vandaan komen. Zij willen graag met hun velden van informatie en bewustzijn in verbinding blijven. Dat valt niet altijd mee in het leven van alledag. Veel hoog gevoelige kinderen (en ook volwassenen) hebben moeite om hier zichzelf te zijn. Ze passen zich aan of ervaren problemen. En ook als hun hoog gevoeligheid er wel mag zijn, krijgen ze vaak manieren aangereikt om zich staande te houden door zich energetisch te beschermen of af te sluiten. Dat willen de kinderen van nu niet meer. Ze willen gewoon zichzelf zijn. Helemaal. Niet meer aanpassen of dichtzetten. Niet meer een bescherming. Ze willen hun hart laten stralen! Ze zijn Liefde. Ze willen juist in verbinding! In verbinding met hun eigen hart en de harten van de mensen om hen heen. Door de remedie worden ze gesterkt van binnenuit. Ze nemen hun lichaam helemaal in met behoud van hun eigen hogere energie. Ze stralen als een zonnetje. Dat maakt ze krachtig. Dan is er geen bescherming meer nodig. Dan kun en mag je er helemaal ZIJN.

(Deze beschrijving geldt ook voor volwassenen, maar voor kinderen verloopt dit proces vanzelfsprekender en makkelijker).

Sieraad innerlijke kind

bottom of page